Zgodba

S prodajo zavornih oblog znamke BERAL, si je Matik od leta 1969 ustvaril ime v Avstriji in ciljno ekspandiral do mednarodnega ponudnika kompletnega sortimenta. V Švici povezuje družba Swiss Automotive Group vse obstoječe partnerje gospodarskih vozil v družbi Matik AG, z glavnim sedežem v kraju Cham. Tako je Matik tudi v Švici dobavitelj nadomestnih delov in opreme za vsa gospodarska vozila. In tako zanesljiv partner za vse, ki v Švici, Avstriji in Sloveniji vzdržujejo in popravljajo vozila.

To zgodbo o uspehu dolgujemo našim zadovoljnim strankam in kupcem, ki so nam zvesti že več desetletij in nas priporočajo dalje. Strankam, ki nam zaupajo in nas cenijo – na štirih lokacijah v Švici, sedmih prodajnih mestih v Avstriji in dveh v Sloveniji.


Naša ponudba zajema nadomestne dele za težka tovorna vozila in priklopnike, pa tudi za gradbene in poljedelske stroje, lažja transportna vozila in priklopnike. Ponudba je razširjena tudi na široko paleto zaščitnih delovnih oblačil, izdelkov za delavnice in dodatno opremo. Poleg tega vam z veseljem svetujemo v zvezi z vzdrževanjem in popravilom gospodarskih vozil.


Družba Matik AG temelji na večletnih izkušnjah strokovnjakov, ki so osredotočeni na en skupni cilj: zmanjšati čas mirovanja gospodarskih vozil. Da bi to dosegli, dajemo velik poudarek visoki kakovosti, odprtemu, dolgoročnemu in poštenemu sodelovanju z našimi strankami, tesnim partnerskim odnosom z našimi dobavitelji vrhunskih blagovnih znamk, sinergiji med hčerinskimi družbami in hitri dobavi preko distribucijskega središča skupine Swiss Automotive Group.